torstai 15. toukokuuta 2014

Penrose - Vauvoja

Jee, nyt on muutto ohi ja kerkesin sitten pelaamaan vähä Penroseilla!
Muutto on siis tapahtunut ja perhe asuu nyt Twinbrookissa.

---


Tältä siis näytti Penrosejen uusi talo Twinbrookissa. Talo oli paljon isompi, mitä Mayan talo Bridgeportissa oli, hintakin oli ollut suurempi kuin Bridgeportin asunnon rakennuttaminen!


Illan suussa, kun Aiden ja Adam olivat päässeet untenmaille, päättivät Maya ja Romeo ottaa aikaa toisilleen. Suhteen alkuvaikeuksista huolimatta pari oli nyt enemmän sitoutunut toisiinsa, kuin koskaan aiemmin.


Maya oli päättänyt alkaa tehdä töitä, jotta perheellä riittäisi rahat elämiseen. Maya oli vaikeuksiensa takia muuttunut, mutta hän ei edelleenkään halunnut ''roskahommia''. Maya päätti aloittaa kirjailijan uransa.


Maya kirjoitti kirjojaan aina, kun pojat olivat päiväunilla. Muuten aikaa ei lastenhoidolta riittänytkään, muuta kuin iltaisin, kun Romeo palasi töistä.


Eräänä iltana Maya puhelin soi. Maya katsoi hieman epäuskoisena puhelintaan, numero oli tuntematon. ''Maya Penrose'', Maya vastasi puhelimeen. ''Hei Maya, isäsi tässä. Olen lukenut esikoisromaanisi. Olen sinusta todella ylpeä! Tuon kirjan myötä sinä voisit yrittää tehdä kirjailijan alasta oikean ammatin!''


''Sitä minäkin olen ajatellut'', Maya vastasi puhelimeen. ''Mutta miten sinä nyt päätät auttaa minua, tai ylipäätään neuvoa? Emme ole puhuneet pariin vuoteen?''
Niinpä isä ja tytär puhuivat pitkään puhelimessa. Vanhat riidat oli unohdettu.


Romeo vahti iltaisin Aidenia ja Adamia samalla ottaen siitä myös hyödyn irti. Poliisin ammatissa looginen päättelykyky on vain plussaa ja Romeo halusi edetä urallaan.


Maya oli purkanut viimeisiä muuttolaatikoita ja yhdestä laatikosta Maya oli löytänyt vanhan pölyisen lampun. ''Tämä olisi aika hieno makuuhuoneen kirjahyllyssä. Säälihän tätä olisi laittaa kellariin'', Maya mutisi itsekseen ja alkoi puhdistaa lamppua.


Samassa lampusta lennähti savupilvi. Maya katsoi savua ihmeissään.


Maya oli sanaton - yhtäkkiä hänen edessään seisoi ihka-oikea lampun henki! Mayalla oli monta toivetta ja hän paloi halusta toivoa hengeltä jotain.


Maya päätti kuitenkin aloittaa kohteliaasti. ''Hei, sinäkö päästit minut ulos lampusta?'' Henki kysyi. Maya ojensi tärisevän kätensä kohti henkeä, tervehtiäkseen. ''K-kyllä, minä päästin'', Maya sopersi jännittyneenä. ''Kiitoksena, minä toteutan kolme toivomustasi'', Henki sanoi.

Maya oli hetken hiljaa ja avasi suunsa: ''Haluaisin lisää lapsia, mutta monista yrityksistä huolimatta, emme ole mieheni kanssa saaneet lisää lapsia.''


Henki alkoi levitoimaan vaaleanpunaisen savun saattelemana.


Myös Maya nousi muutaman sentin irti lattiasta ja hän tunsi, kuinka Hengen lumous laskeutui hänen päälleen kuin harsona.


''Tuntuu ihan erilaiselta!'' Maya hihkui. Henki hymyili naiselle. ''Nyt minun täytyy palata lamppuun. Seuraavan kerran voit toivoa huomenna. Mieti tarkkaan toivettasi!'' Henki sanoi, ja katosi lamppuunsa.


Maya oli laittanut lampun toistaiseksi piiloon Romeolta. Parin kuukauden kuluttua Maya oli tehnyt raskaustestin ja tulos oli positiivinen. Maya kaivoi samalla raskausvaatteet kaappiensa kätköistä.


''Romeo, mulla olisi kerrottavaa... Mä olen raskaana!'' ''Mitä, tuleeko musta triplaisä?'' Romeo kysyi epäuskoisena. Maya nyökytteli päätään innoissaan, perhe tosiaankin tulisi kasvamaan.


Elämän muutosten aikana Adam kasvoi taaperoikään. Nyt alkaisi intenssiivinen puhumisen ja kävelyn opettelu!


Maya oli pistänyt kirjoittamisen toistaiseksi syrjään, sillä hän koki uusien asioiden opettamisen paljon tärkeämpänä, eikä Maya muutenkaan jaksanut istua koneen ääressä montaa tuntia.


Romeo taas paiski entistä enemmän töitä. Mies tuli töistä kotiin ja istahti keinutuoliin ottamaan torkut.



Joka aamu Romeo nousi aikaisin, nauttiakseen omasta rauhasta, kun kaikki muut nukkuivat. 


Romeo oli saanut muutaman päivän vapaat ja hän päätti opettaa Adamia kävelemään. Kesken kävelyharjoitusten yläkerran hallista kuului äänekäs huuto.


''ROMEO, LAPSIVEDET TULI!!'' Maya kiljui. Maya oli kuitenkin niin suuri kokoinen vatsansa kanssa, että sairaalaan lähtö ei tullut kysymykseenkään. Mayan oli synnytettävä kotona.



Ensimmäisenä maailmaan syntyi Amy...


...sitten Amber...


...ja lopulta Amelie. Henki oli tosiaankin pitänyt lupauksensa suurperheestä. Nyt Mayan ja Romeon tehtävänä oli enää kasvattaa viidestä lapsestaan kunnon kansalaisia.

---

JA NÄIN! Nyt ootan innolla, että minkänäkösiä noista tytöistä tulee. Adam on ainaki ku ilmetty isänsä! Aiden on vähän.. Jänskä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti