tiistai 5. marraskuuta 2013

Hopkins osa 8 - Pikavisiitti

Noniin, viimeinen Hopkinsin toisen sukupolven perustama perhe. Kyseessähän on siis Ivyn pieni perhe. En kuitenkaan jaksanut napata kuin muutaman kuvan.


Tässä on Alessandra Keaton. Tyttö on perheeseen adoptoitu, koska Ivy ei jostain syystä tullut raskaaksi ja Ivylle piti ehdottomasti saada lapsi, joten adoptio oli ainut vaihtoehto.
Alessandran ollessa lapsi, huomasin että se on hieman pyöreen puoleinen. Tässä kuvassa se alkaa olee jo aika hyvän näkönen, kaikkea pyöreyttä ei muokata kropasta pois! Todennäköisesti tyttö tulee suuntautumaan lääketieteen pariin aikuistuttuaan. Yks jännä juttu oli kun menin pelaamaan Ivyn perheellä, et Alessandralla oli 33 000 onnellisuuspistettä. Tietysti pistin ne heti haisemaan, mut en oikeen ymmärrä mistä se ne on saanu, ei sillä ollu mitään elämänhaavettakaan!
Kuvassa mukana perheen Nadja koira!
Alessandra on luonteeltaan ylitunteellinen, nero, herkkäuninen ja onnekas.


Noniin, tässähän sitten on itse Ivy. Ivy on joskus ollu tosi rock-henkinen tyttö, mutta Alessandran adoption myötä Ivy muutti tyyliään naisellisemmaksi.
Ivy työskentelee rikollisuralla ja on tasolla kaksi, eli taskuvarkaana ollaan. Ivy ei selkeesti oo kyennyt edetä urallaan itsenäisesti, kuten velljensä Lucas pystyi etenemään.
Ivy on luonteeltaan ylitunteellinen, perhekeskeinen, paha, nero ja vastustamaton.


Konrad nähtiin jo Ianin perheestä kertovassa postauksessa ilman sen kummempia esittelyä. Kondrad on siis syntynyt peliin ja Konradin vanhemmat ovat Marty ja Justine Keaton. Sunset Valleyyn muuttaessa Justine on aina raskaana ja aina tulee poika.
Konradin suurin haave olis liittyä rikollisuralle, mutta se on jo sen verran korkeella urheilu-uralla, että en ala vaihtamaan. Ei se aina vaihtamalla parane!
Konrad on luonteeltaan ulkoilmasim, perhekeskeinen urheilullinen, paha ja säästeliäs.


Perheeseen siis tosiaan kuuluu myös Nadja. Nadja on rodultaan pinseri ja luonteeltaan Nadja on siisti, hyväkäytöksinen, nero, uskollinen ja ystävällinen.
Nadja otettiin perheeseen oikeestaan Alessandran kaveriksi.
Kuvassa ollaan kirppukylvyssä.


Jotenkin Nadja myös onnistui synnyttämään kaksi koiranpentua, Rosan ja Ohran. Jos oikein muistan, niin Ohra on toi lähempänä Konradia oleva. Rosa on luonnollisesti tyttö ja Ohra on poika.

Näin ollaan nyt siis käyty Hopkinsien toinen ja kolmas sukupolvi esittelymielessä läpi. Nyt voin siirtyä ja keskittyä Trician perheeseen kunnolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti