torstai 28. marraskuuta 2013

Carter osa 9 - Uudet tuulet

Sain taas pelin auki ja pelailin Cartereilla.
Taas jatkan (tai siis yritän) tarinalinjalla..

***


Dina oli voinut jonkin aikaa pahoin ja siksi nainen päättikin tehdä raskaustestin. Testi näytti positiivista tulosta, joten Dina päätti vaihtaa rennompiin vaatteisiin.


Perhe oli hyvin kotiutunut Hidden Springsiin. Wogan päätti, että nyt olisi aika edetä uralla ja niinpä mies alkoikin kohottaa kuntoaan. 


Felicia oli liian masentunut poistuakseen huoneestaan. Felicia katseli päivät pität kokkiohjelmia omassa huoneessaan. Feliciaa ei nähty edes ruokapöydässä.


Dina oli huolissaan siskostaan. Felixin hoitokaan ei kiinnostanut Feliciaa, joten Wogan ja Dina joutuivat pitämään Felixistä huolta.


Felicia nousi television edestä väin käydäkseen vessassa, mennäkseen nukkumaan tai katsoakseen hänestä ja Harrista otettuja kuvia. Felicia ei vaan halunnut päästää irti.


Dinan raskauden edetessä ja Felician vain synkistellessä Dina päätti käydä juttelemassa Harrin haudalle. Dina toivoi, että Harri pitäisi huolta Feliciasta näinä vaikeina aikoina.


Samaan aikaan kaikessa hiljaisuudessa kaksoset viettivät viimeiset hetkensä taaperoina. Oli aika aloittaa lapsuus ja koulu!


Kaksosten synttäreiden vieton alakerrassa pilasi Dina. Synnytys oli alkanut.


Myös Lucy vanheni. Kummastakin lapsesta huomaa, kuka on heidän äitinsä. Lucy ja Laurent ovat kumpikin perineet äitinsä silmät ja nenän.


Lucyn kolmanneksi piirteeksi tuli diiva.


...Ja Lucyn ensimmäiseksi harrastukseksi tuli kirjoittaminen.


Samaan aikaan Dina olikin päässyt sairaalasta. Dina kantoi sylissä kuopustaan - tytärtä, joka sai nimekseen Lavender.
Lavender on luonteeltaan kömpelys ja kurinalainen.


Samaan aikaan Laurent oli käynyt selaamassa vaatekaappiaan. Poika halusi pukeutua täydellisesti, sillä hänen kolmas luonteenpiirteensä oli perfektionisti.


Dina kävi laittamassa Lavenderin kehtoonsa. Taloon oli jouduttu tekemään yksi huone lisää, jotta kaikki mahtuisivat asumaan talossa.


Vaihdettuaan vaatteet Dina päätti kihlata Woganin. Päätös oli pitkän pohdinnan jälkeen tehty. Dina ei halunnut ketään muuta tässä maailmassa.


Wogan oli innoissaan. Nyt hän tiesi, että hän ei ollut turhaan jättänyt vanhaa elämäänsä Bridgeportiin. Hänen elämänsä olisi tässä ja nyt Dinan ja kolmen lapsen kanssa.


Dina katsoi tyytyväisenä tuoretta kihlattuaan. Nyt Dina oli aidosti onnellinen.


Wogan ihasteli sormustaan ja tulevaa vaimoaan. Kuinka häntä oli siunattu tälläisellä onnella?


Tuore kihlapari alkoi heti suunnitella tulevia häitä.

***

Derp, en osaa kirjottaa vuorosanoja...

2 kommenttia:

  1. En kestä noita Dinan ilmeitä >X'D Ne on kyl jotenki niin... tollasia.. Joo. Lavender on söööttti nimi :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dina on ilmeilijöistä paras... :'D piti keksiä kolmannellekki Dinan muksulle L kirjaimella alkava nimi. Lavender oli ainut mikä tuli mieleen..

      Poista