maanantai 11. marraskuuta 2013

Carter osa 7 - Uuden alku ja vanhan loppu

Noniin, ajattelin nyt toteuttaa tän postauksen vähän tarinallisemmassa muodossa!
Katotaan mitä tästä tulee.

Edellisessä osassa Dina kävi kiinassa ja alkoi seurustella Woganin kanssa.

***


Harri oli päättänyt suojella perhettään hinnalla millä hyvänsä ja oli siksi ostanut perheeseen pistoolin. Harrin tehtävänä oli kuitenkin piilottaa ase vaimoltaan ja ihastukseltaan, etteivät nämä hermostuisi.


Mies oli myös kovin ahdistunut tilanteestaan. Hän oli palavasti rakastunut vaimonsa siskoon. Tilannetta ei helpottanut se ollenkaan, että Felicia odotti Harrille lasta.
Ahdistuneena Harri yrittikin hukuttaa murheensa kuningas alkoholiin.


Toisessa huoneessa Felicia opetti siskonpoikaansa Laurentia kävelemään. Felicia ei millään malttanut odottaa oman lapsensa ensiaskelia.


Dina päätti vihdoin palata takaisin Kiinan reissultansa ihan kotiin asti. Dinalla oli jo mielessään se, mitä hän haluaisi Harrille sanoa. Matka Kiinaan oli opettanut Dinalle paljon.


Felician huomioidessa Laurentia, Lucy leikki kaukaiselta sukulaiseltaan saamalla nukella ja neiti viihtyikin sen parissa pitkän tovin!


Lucyn riemu oli kuitenkin suuri, kun hän näki oman äitinsä tulevan lasten huoneeseen. Dina päätti ottaa sisarestaan mallia ja opettaa Lucyn kävelemään.


Harri oli sillä välin juonut muutaman drinkin ja pistänyt myös baaritiskin siinä sivussa remonttiin. Mies oli myös hakenut pistoolin sen piilopaikasta ja Harri piteli pistoolia tiukasti kädessään.


Autuaan tietämättöminä Felicia ja Dina jatkoivat toisessa huoneessa kaksosten opetusta.
''Dina, olisiko se okei, että käyn hierojalla? Selkäni katkeaa ihan kohta.''


''Mene vain, olet sen ansainnut!'' Dina vastasi siskolleen. Felicia hymyili ja taputti muutaman kerran käsiään. ''Palaan parin tunnin päästä!'' Felicia hihkui.


Hissiä odotellessaan Felicia jäi hetkeksi ihastelemaan omaa vauvamasuaan. ''Kohta minä pääsen opettamaan sinuakin kävelemään ja puhumaan'', Felicia ajatteli.


Dina oli pitänyt pienen tauon Lucyn opettamisesta ja käynyt viemässä Kiinan-tuliaisensa Felician ja Harrin makuuhuoneeseen.


Samaan aikaan Harri alkoi olla enemmän tai vähemmän humalassa. Mies joi drinkin toisensa perään.


Dina nosti pikkuisen Lucyn korkealle ilmaan. ''Minä olen erittäin ylpeä sinusta, pikkuinen taaperoni!'' Niinpä niin, Lucy oli juuri oppinut kävelemään. Dina laski Lucyn hellästi maahan. Hänen oli aika kohdata Harri.


Dina ei voinut pidätellä ilmeitään. Hän tunsi suurta inhoa Harria kohtaan, vaikka Dina oli omasta mielestään väärä henkilö puhumaan pettämisestä ja siitä, kuinka väärin se on.


Harrin silmäluomet alkoivat humalan tason noustessa lupsua. Mies oli kuitenkin onnellinen nähdessään rakastettunsa.


''Harri.. Minun mielestäni meidän pitäisi olla vain ystäviä. En halua loukata Feliciaa, hän on kuitenkin sisareni.'' Dina sanoi Harrille varovasti.
Harri ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tähän.


''Tajuatko sinä nyt hyvä neiti, että MINÄ olen tuonut rahaa tähän taloon samaan aikaan, kun sinä biletät kuin viimeistä päivää ja kaiken lisäksi tuot taloon kaksi suuta lisää ruokittavaksi? Missä kaksosten isä on? Eipä näy täällä! Maksaako hän lapsiensa elämisestä mitään? Ei maksa!'' Harri raivosi.


Dinalta vierähti muutama kyynel. Jokin Harrin sisällä muljahti ja hän halusi samalla hetkellä kaapata Dinan syliinsä ja pyytää anteeksi pahoja sanojaan.
''Älä koske minuun!''


''Sinä tulet olemaan ikuisesti yksin. Kukaan muu mies ei koskaan katsoisi sinua hetkeäkään. Ei ihme, että Schauman lähti lätkimään parin kuukauden seurustelun jälkeen!''


''Anteeksi vain, mutta minä seurustelen tällä hetkellä Woganin kanssa. Ja on totta, ettei hän ole osallistunut kaksosten elämään niin paljon kuin sinä, mutta minun lasteni asiat eivät kuulu sinulle!'' Dina sanoi uhkaavasti.



Silloin Harri menetti hermonsa ja löi Dinaa.


Felicia sattui juuri saapumaan huoneeseen, kuullen koko Dinan ja Harrin keskustelun. Felicia oli juuri avaamassa suunsa, kun häneltä pääsi lapsivedet.


Harri luonnollisesti panikoi, Dina näytti yllättävän rauhalliselta. ''Harri, vie vaimosi sairaalaan'' Dina sanoi hiljaa.


Harrin ja Felician lähdettyä Dina katsoi surkeana puhelintaan. Hänen täytyisi saada apua tälle perheelle ja pian, ennen kuin se hajoaisi pieniksi kappaleiksi.


Felicia oli niin vihainen Harrille, että hän kielsi sairaalan lääkäreitä päästämästä miestä sairaalan sisälle. Niinpä Harri joutui odottamaan esikoisensa syntymää sairaalan ulkopuolella.


Muutaman tunnin kuluttua Felicia pääsi pois sairaalasta. Felicia ja Harri saivat pojan, joka sai nimekseen Felix.
Felix on luonteeltaan yksinäinen susi ja taiteellinen.


Harri ei oikein tiennyt, itkeäkkö onnesta vai surusta. Harri koki, että hän ei olisi valmis isäksi. Ei nyt, kun perheen asiat olivat hänen takiaan sekaisin.


Harri hyppäsi autonsa kyytiin avaten samalla oven Felicialle, mutta Felicia ei halunnut mennä miehensä kanssa samaa matkaa kotiin. Niinpä Felicia kantoi Felixiä sylissään koko matkan kotiin.


Felix sai väliaikaisen kehdon serkkujensa Lucyn ja Laurentin huoneesta.


''Kuulin kyllä kaiken! Tiedän, mitä sinä ja minun siskoni teitte. En ole yllättynyt, että minun siskoni tekisi jotain sellaista, mutta SINÄ! Tajuatko sinä edes, kuinka paljon olen sinua rakastanut?'' Felicia kivahti.


''Kiitä sisartasi, että edes koskaan tapasimme! Ja kiitä myös minua siitä, että meillä on ollut varaa edes asua tässä asunnossa. Ilman minua te sisarukset olisitte joutuneet kadulle jo aikaa sitten!'' Harri huusi puolustuksekseen.


''Me olemme Dinan kanssa aina pärjänneet, tilanteessa kuin tilanteessa. Älä sinä tule puhumaan minulle pärjäämisestä mitään!'' Felicia raivosi.


''Tiedätkö mitä Harri? Se on ohi, en halua nähdä sinua enää. Pidä sormuksesi ja luiki tiehesi!'' Felicia kiljui ja nieli kyyneliään.
Silloin Harri haki pistoolin sen piilopaikasta.


Harri ampui itseään vatsaan. Aseesta kuului kova pamaus ja lapset viereisessä huoneessa säikähtivät ääntä.


Harri tuupertui maahan Felician edessä. Felicia oli liian järkyttynyt edes huutaakseen.


Dina juoksi paikalle kuullessaan pamauksen. Järkytyksekseen hän näki Harrin makaamassa maassa.


Mitä Dina ja Felicia nyt tekisivät? Heidän perheensä oli nyt rikki ja heillä olisi kolme pientä suuta ruokittavana.

***

OLIPA VAIKEETA KIRJOTTAA TARINAMUOTOON! :D Ja sori, en tosiaan saanu kuvaa siitä, kun Harri ampu ittensä.
Kysymys: Miten sisarukset tulevat pärjäämään?

4 kommenttia:

  1. Sun täytyy luoda noihin "Toiminnot" kohtiin Luin, Hauska ja Tylsän lisäks joku.. Jännä/Mielenkiitonen! :l Tää oli hyvä o_o Monesti mul on vaikee saada keskittymistä tarinoihin, koska oon surkee lukeen muutenki, mut tää alko menee semmoseks jännäks nii sit olin ihan "0.0!". Lisää näitä ;o

    Miten sisarukset tulevat pärjäämään.. :o Öhm.. o.o En haluu sanoa mitään, musta on siistiä että kirjottaja mielikuvituksensa kera yllättää lukijat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hooh, tack så mycket! <_< yritän kirjottaa edelleen tällee, varsinki näiden meidän luomusten kanssa.

      Poista
  2. Oih vitsit. Mukava osa :) Jos muuten sua häiritsee kuvia ottaessa noi taitopalkit, puhekuplat ja plumbbob niin koodilla: Hideheadlineeffects on saa ne piiloon. Ja takaisin ne saa kun vaihtaa on sanan tilalle vaan off :)

    Ja oikeasti osaat sinä myös tarina muotoon kirjoittaa. Onhan se tietty vaikeaa kun jos on valkannut kuvan jossa ei ole päätä eikä häntää, mutta kyllä se siitä :) Pidin tästä osasta ja oli kyllä yllättävä käänne tyttöjen (hyvä on naisten) elämässä. Jännä nähdä miten pärjäävät tästä eteen päin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oonkin miettiny miten ne saa pois! Kiitos vinkistä, pistän korvan taakse.

      Ja juu, onhan se nähty et tarinat luonnistuu, mut simithän ei luonnollisesti juuri koskaan tee mitää sellasta mitä itte haluaa. :D Koitan vääntää seuraavankin osan tähän tyyliin.

      Poista