perjantai 22. marraskuuta 2013

Carter osa 8 - Muutto

Sain motivaation taas avata pelin!
Yritän taas tarinamuodossa...

***


Kuolema saapui hakemaan Harria. Felicia katsoi onnettomana tuota tummaa hahmoa. Oliko Felicia tehnyt oikein huutaessaan Harrille? Oliko hän ollut äkkipikainen? Olisiko Felician pitänyt antaa Harrille toinen mahdollisuus?


Herra Viikatemies nauroi Felician ja Dinan surulle. ''Olen seurannut teidän elämäänne jo jonkin aikaa ja tiesin, että muuta ratkaisua teidän perheeseenne ei tällä hetkellä ole! Mutta älkää huoliko, minä pidän tästä sieluparasta hyvää huolta!''


Kuolema tuhkasi Harrin ruumiin, jäljelle jäi vain Harrista muistuttava sielu ja peltinen uurna.


Harri katsoi rakastamiaan naisia surren ja samalla anteeksi pyyntöä hakien. Harri ei oikeasti halunnut siskoksille mitään pahaa.


Niinpä Harri päätti vielä yrittää saada tekonsa korjatuksi. Kuolema ei kuitenkaan Harrin aneluista huolimatta suostunut antamaan Harrille uutta mahdollisuutta.


Dina itki hillittömästi. Dina tiesi olleensa ehkä hieman kohtuuton Harrille, eikä hän todellakaan olisi halunnut rikkoa Felician ja Harrin avioliittoa, eikä hän myöskään halunnut Harrin kuolemaa. Dina halusi alun alkaen korjata tekemänsä sotkut.


Siskosten taloon iski murtovaras melkeinpä heti sen jälkeen, kun kuolema oli korjannut Harrin manan majoille.


Siskokset riensivät alakertaan huutaen ja kiljuen - eikö heitä oltu koeteltu jo ihan tarpeeksi yhden päivän ajalle?


Dina ei tuntenut itseään yhtään varmaksi tässä uudessa tilanteessa.


Murtovaras kuitenkin livahti Dinan ja Felician ohi. Varas säikähti kuitenkin Cartereiden varashälytintä ja luikki pakoon. Poliisi ei saanut sillä kertaa tekijää kiinni.


Dina ja Felicia päättivät vaihtaa maisemaa - he eivät haluaisi selitellä Harrin ystäville sitä, miksi Harri oli kuollut. Dina kuitenkin päätti soittaa Woganille ja kertoa, että Carterit ovat poistumassa Bridgeportista ja että nämä olisivat jäähyväiset, ellei Wogan lähtisi Dinan matkaan.


Asuntojen katsominen jäi Dinan vastuulle, sillä Felicia oli liian masentunut tehdäkseen asian eteen mitään. Sopiva koti löytyi Hidden Springsistä, vuoristokylästä.


Wogan oli tehnyt päätöksensä - hän hylkäsi tyttärensä Belisaman rakastamansa naisen takia.


Dina loi viimeisen silmäyksen entiseen kotiinsa. Dina oli myös valmis ottamaan uuden askeleen elämässään - hän aikoi hankkia töitä uudessa koti kaupungissaan.


Perillä Hidden Springissä odotti upea kaksikerroksinen omakotitalo. Alakerrassa sijaitsee eteisen lisäksi olohuone, ruokailuhuone, keittiö, kaksi vessaa ja Felician huone. 
Yläkerrassa oli lasten huoneet, sekä Dinan ja Woganin makuuhuone.


Felicia myös halusi pitää Harrin lähellä ja tekikin Harrille kauniin haudan tontin reunalle.


Dina ja Wogan halusivat selkeyden suhteestaan. Wogan ehdotti Dinalle, että mies luopuisi vampirismista, jotta hänen ei tarvitsisi elää ilman rakastamaansa naista tämän kuoltua.


Samaan aikaan tontin toisella puolella Felicia vuodatti katkeria kyyneleitään. Hän ei olisi halunnut, että hänen elämänsä rakkaus katoaisi hänen elämästään näin äkkiä. Miten Felicia jaksaisi pitää huolta pienestä Felixistä?


Felicia pyyhki kyyneleensä ja vetäytyi omaan makuuhuoneeseensa.


Felicia päätti jälleen muuttaa tyyliään. Siitä tuli hieman virallisempi.


Felicia oli hyvin väsynyt muuttamisesta ja juuri tapahtuneista isoista muutoksista. Felicia itki itsensä uneen.


Wogan oli käynyt tutkimuskeskuksessa ostamassa antivampiriinia. Wogan hieman empi - oliko hän nyt aivan varma, että Dina on se oikea?


Rohkeasti Wogan joi antivampiriinin ja muuttui normaaliksi simiksi. Hän oli aikoinaan muuttunut vampyyriksi Morriganin takia, nyt hän luopui tästä lahjasta Dinan vuoksi.


Wogan nappasi Dinan syleilyynsä ja vannoi ikuista rakkautta.


Onnellinen pari päätti mennä yhdessä kylpyhuoneen puolelle....


...ja loput voittekin arvata.

***

JA NÄIN!
Kysymys: Onko Dina jälleen raskaana? Montako lasta mahdollisesti tulee?


2 kommenttia:

  1. ÄLÄSTI!!!1 Ja kyllä, Dina saa luvan tulla raskaaksi. Hän on kuitenki sellanen rasittava vanhanaikainen, teiniasenteen omaava dyyd, joka yhä vain jaksaa uskoa "pois veto" -ehkäisyyn if you know what I mean. Olen puhunut! XD

    VastaaPoista