sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hopkins osa 1 - Hopkinsien massaesittely!

Noniin, tässä postauksessa esittelen mun suosikkiperhettä vähäsen. Tervetuloa Hopkinsien maailmaan!
Ensimmäinen sukupolvi on nyt jo poistunut keskuudestamme, ja neljäs sukupolvi on just hetki sitten päästetty maailmaan (siitä lisää myöhemmin).

Hopkinsit asuu Sunset Valleyssä ja tavoitteena olisikin, että mahdollisimman moni sukupolvi pystyis siellä elämään & lisääntymään. Mun edellinen ennätys on 27 sukupolvea ja sillon mulla alko peli bugittamaan silleen, että ei ollut enää mahdollisuutta lisääntyä eikä adoptoida.

Hopkinseilla on muutamia vaikutteita legacy challengesta, mutta eipä mitään ihmeempiä.
Luonteen piirteet tuun laittamaan simeille, kunhan ne muistan kaivaa. Oletetaan siis etten muista niitä ja osan voin jo laittaa esille.


Tässä on Tricia Hopkins, Isaac Hopkinsin ja Zelda Hopkinsin (os. Mae/Lassila) kuopus. 
Tricia on arjen sankari, tarkkasilmäinen, urheilullinen, kunnianhimoinen, flirttaileva ja kurinalainen. (Kuusi luonteenpiirrettä, koska Tricia on suorittanut yliopisto tutkinnon).
Tricialla on neljä muuta sisarusta ja Tricia on tällä hetkellä aikuinen (kuvassa juuri nuoreksi-aikuiseksi ikääntynyt). Tricia työskentelee Sunset Valleyssä poliisina (Rikosetsivänä, taso taitaa olla 8). Tricia on kerennyt jo toteuttamaan teini-iässä elämänhaaveensa ja Triciasta tuli sitä myöten renesanssi-sim. Nuoresta iästään huolimatta Tricia on kerennyt valmistua yliopistostakin! Tricialla on kolme lasta aviomiehensä Derekin kanssa.
Tricia on kokenut ihan pikkiriikkisen muodon muutoksen. Ja Triciasta ei pitänyt alunperin tulla peirjää Hopkinsin suvulle.


Tässä on Olivia Hopkins, Trician mantelinperijä. 
Tällä hetkellä Olivia on herkästi innostuva, työnarkomaani, tietokonenero ja kaikesta kiinnostunut.
Äitinsä tavoin Olivia pyrkii olemaan renesanssi-sim, mutta vielä toistaiseks yhtään taitoa oo huipussaan. Olivia haaveilee journalistin urasta ja pari kirjaakin on neiti kerennyt jo väsätä.

Noniin, tässä on kuvia Lumihiutale päivästä. Tuun esittelemään näitä simejä jonkin verran, mutta luonteenpiirteitä en ala tässä luettelemaan, sen verran monta simiä paikalla ja puolet silti poissa. Esittelyt oikealta vasemmalle!


  1. Nainen punaisessa mekossa on Sandi Hopkins (os. French). Sandi on Trician vanhimman veljen vaimo. Pari tapasi lukiossa ja ne muutti sitten heti yhteen. Sandi on töissä bisnesalalla ja ei meinannut millään edetä sillä. Sandi harrastaa kitaran soittoa.
  2. Nainen ruskeassa mekossa on Kayla Rashid, Trician vanhempi sisko. Kaylasta piti tulla alunperin suvun perijä, mutta ei. Kayla sai egyptiläisen miehen kanssa (vahingossa) kolme lasta ja mies sitten päätti tulla käymään Sunset valleyssä, kun mukulat oli jo teinejä. Kayla on opetusuralla apuopena.
  3. Teini tummansinisessä hapsumekossa on Violet Sekemoto, Trician siskon tyttö. Violetilla on kaksoisisko Viola, joka ei ollut juhlissa.
  4. Vaaleansinisessä mekossa Kaylan takana on Ivy Keaton. Ivy on myöskin Trician sisko. Ivy oli myös rokkimimmi joskus aikoinaan. Kauheen monta kertaa kokeilin saada Ivyn raskaaksi, mut ei. Ivy adoptoi Konrad Keatonin (Marty ja Justine Keatonin poika) kanssa tytön, jonka nimi on Alessandra.
  5. Ivyn edessä kukertavassa mekossa on Karla Hopkins. Karla on Trician veljen adoptoitu tytär. Karlan piti jäädä lastenvastaisen Ianin ainoaksi lapseksi.
  6. Ovesta ulos on menossa Camille Rashid, Kaylan tytär. Camillen tyyli tulee aina olemaan tollanen lolita. Camillesta tulee kirjailija!
  7. Camillen vieressä selin ''kameraa'' päin on Tricia ja Olivia Hopkins. Niistä selitinkin jo..
  8. Sohvan kulmalla istuu Lucas Hopkins, sisaruskatraasta vanhin. En tiedä, mulla on aina ollut joku ''ei tosiaan'' -ajatus esikoisesta perimässä taloa ja kaikkea. Lucas on lääketiede alalla tasolla 8, eli olisko se joku geeniteknikko!
  9. Lucasin vieressä on Caleb Hopkins, Trician poika. Calebista tulee urheilija tai palomies. Pojassa taitaa olla vähän homon vikaa, kun oli tanssiaisissa mennyt iskemään jotain poikaa.... Mut ei se mitään. Ei mulla oikeestaan ollut Calebin varalle suunnitelmia. Nyt on.



Tästä kuvasta tulikin esiteltyä Kayla, Violet ja Caleb.
  1. Calebin vieressä sohvalla istuu Charlie Rashid. Charlie on siis Kaylan poika. Kaylan lapset synty samaan aikaan ja itku meinas tulla, kun syntymäilmoitukset ei ollu loppuakseen.
  2. Sohvan vieressä seisoo Derek Hopkins. Derek on Trician aviomies. Mies toimii bisnesalalla ja on aika korkealla siellä. Derek on mun itse luoma sim ja sillon joskus mietin et kummalla alan pelaamaan - Derekillä vai Isaacilla. Isaac voitti.
  3. Sohvalla jätkien takana istuu Katie Sekemoto. Katie on Kaylan kaksoissisko. Niillä ei oo mitään yhteistä. Katie meni naimisiin pelin valmissimin Sam Sekemoton kanssa. Parilla on neljä lasta: Viola ja Violet sekä vast ikään syntyneet Alexia ja Albert. Päätin pistää Katien vielä paksuks ku Samista tuli vanhus.
  4. Katien edessä tönöttää Paul Hopkins, Trician poika. Mun nörtti jäbä. Pitää oikeen miettiä, mille uralle Paulin laittaa, koska se on pelkuri. Ei se oo kivaa, jos töissä pelkää.
  5. Paulin vieressä seisoo Leon Hopkins, Lucasin poika ja ensimmäinen kolmannen sukupolven edustaja. Nyt Leon on jo nuori-aikuinen.



Nää miehet istu melkeenpä koko illan tässä järjestyksessä. Mitä ny Olivia välillä vei serkkunsa paikan. Ja kokoajan puhuttiin kodista.


Äiti ja tytär. Kuten sanoin, Tricia on kokenut ihan pikkiriikkisen muodonmuutoksen. Olivia selkeesti ottaa osaa keskusteluun ja lohduttaa serkkuaan. Koti on ihan lähellä.


Ivy ja Ian Hopkins. Nää on kaksoset.
Ianista sen verran, että se on lastenvastainen ja silti sillä on kaksi lasta! Ja se on mun vika.... Mut missään vaiheessa se ei kärsiny lasten läsnäolosta ja olipa Ian myös mukana kasvattamassa Kaylan kolmosia teineiksi! Ei valittanu kertaakaan.


Ja koska lahjabileet, avataan myös lahjoja! Tässä Lucas avaa pakettia ja kattoo Derekiä suht ilkeesti. Harmi, etten saanu siitä kuvaa. Derekin pää vaan oli tiellä..


Ian yrittää photobombaa... :D
Musta toi Karla on adoptoiduks simiksi tosi nätti. Hirveen moni mun adoptoima lapsi ei vastaa sitä oletusta, mikä mulla on ennenku se lapsi tulee perheeseen. Karla on just Ianin näkönen ja sopii Hopkinseihin!


Tässä kuvassa on taas yks uus sim ja hän on tuo valkopukunen. Kyseessä on Anu-Liisa Hopkins (os. Ursine). Anu-Liisa on Ianin vaimo ja parilla on siis kaksi lasta: Karla ja Karl. Poika on biologinen lapsi. Anu-Liisan äiti Claire on kuollut jo aikaa sitten ja Anu-Liisan isä Jared Frio on edelleen hengissä, koska se on vampyyri. Anu-Liisa itse on noita ja noitageeni on luonnollisesti periytynyt Karlille.

Caleb muuten sai tosta paketista shakkipöydän! Poika oli tyytyväinen.


Olivian vuoro avata paketti. Tyttö ei kyl ollu kovin onnellinen lahjastaan, sai nimittäin sesonkihiiliä. Onneks Olivialle oli vielä toinen paketti, mistä tuli pelikonsoli.


Ja vielä viimesenä kuva mun kaikkien aikojen suosikkisimistä Triciasta. Kertookohan se jotain kalavaletta tässä..?

Noniin, eli siis kaikki Trician siskot ja heidän puolisonsa ovat aikuisia (paitsi Sam Sekemoto, joka on jo vanhus). Lucas ja Sandi lähentelee jo kovasti vanhuutta, mutta muuten kaikki on vielä aika freshejä. Anu-Liisasta tosin en oo vielä ihan sata varma...



2 kommenttia:

  1. Pikkusen Tricia on tosiaan muuttunut :D Ei siinä ihan nätti se on vieläkin mutta selvästi aikuisempi :) Ihanan iso suku ♥

    VastaaPoista