keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Hawke osa 1 - Esittelyssä Hawket

Oon näköjään innostunu simssistä liikaa. No, anyways. Tein tässä vähän tälläsen gootti-tyylisen perheen ja luonnollisesti Hawket asuu Midnight Hollowissa.
Aluks oli tarkotus luoda kahdeksanpäinen perhe, mutta sit lopulta mulla onkin vaan kolme simiä. En jaksanu keskittyä yhtään enempää.


Perheen päänä heiluu Faramir (kyllä,LOTR vaikutteita). Faramir on taitelijasielu, joka haluaa kirjoittaa kirjoja. Tällä mies sitten elättääkin perheen. Elämänhaaveena Faramirilla on saada 4000 rojaltia kirjoista viikossa. Miehen esikoisromaani on vielä kesken.
Luonteeltaan Faramir on työnarkomaani, äkkipikainen, perhekeskeinen, lukutoukka ja pahansuopa.


Ja päätä liikuttelemaan tarvitaan kaula, eli perheen ''kaulana'' toimii Meredith. Meredith on hieman masentuneen oloinen nainen. Tavoitteena naisella on saada 100 000 simeleonin arvoinen talous. Meredith on työtön ja sellaisena sen olis tarkotus pysyä ja siinä samalla soitella enemmän tai vähemmän taloon hankittua flyygeliä.
Meredith on luonteeltaan synkistelevä, virtuoosi, perhekeskeinen, toivoton romantikko ja taiteellinen.


Sitten vielä perheen sydän, eli Aveline. Aveline on teini-ikäinen tyttö, jota kiinnostaa alkemia ja noituus. Tarkoitus oliskin jossain vaiheessa tehdä tytöstä noita.
Kuvassa Aveline selaa loitsukirjaa, joka kuuluu ''Tuhottomasti taikaa'' (olikos nimi oikein?) pakettiin.
Luonteeltaan Aveline on perfektionisti, taiteellinen, diiva ja pahansuopa.

Näillä kolmella tuun todennäköisesti jatkamaan jo huomenna, sillä Carterit on äänestyksen takia tauolla.


1 kommentti: