sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Alexia & Lucien

Okei, tämä pari oli mulla testingissä, kun kattelin hieman ympärilleni Midnight Hollowissa.
Kerkesin pääpiirteittäin katsomaan ympärilleni ja kerkesin naittamaan tän kaksikon yhteen, kunnes peli kaatui iskien virhekoodi 129831984928. Virhekoodeja ei oo tullut mulle uudelleen asennuksien jälkeen, mutta eiköhän aloteta parilla kuvalla.


Eli täsäs on Alexia.
Luonteenpiirteitä en kaikkia muista, mutta tuun ne tähän lisäämään heti, kun jaksan taas pelata Alexialla ja Lucienilla. Midnight Hollow- paketti sai heti multa pisteet, kun näin ympäristön ja ne tavarat + vaatteet mitä maailman mukana tuli! Noi hiukset on niin.. Nam.


Kovasti yritin heti alkaa ettimään Alexialle ystäviä ja tää heppu oli ainut, joka sattu eteen. Onneksi vuodenaikojen mukana tulee nettideittailu mahdollisuus... Näistä kuitenkin tuli ystäviä!


Sitten herra Marilyn Manson Lucien tuli käväsemään. En tiedä mille Lucien nyrpisteli nenäänsä.. saattoko sistuksessa olla vikaa?
Sen verran muistan luonteenpiirteistä, että kumpikin on taiteellisia.


Pari päivää myöhemmin Lucien muutti Alexian luokse ja pari sitten muuttikin isompaan kämppään ja siellä mentiin naimisiin.


Alexialle vaihdoin vaan mekon, sopii paljon paremmin miljööseen!


Lucienin kanssa pistinkin rahat haisemaan ja käytin sen kauneusleikkauksessa. En vaan voinu sietää sitä sen koukkunokkaa...

Tän jälkeen peli sitten kaatuikin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti